Menu

SÂMBĂTA POVEȘTILOR – POVEȘTILE IOANEI

Evenimente D'arte
 Inregistrare oprita
 
0
Data: 24 Noiembrie 2018 10:00 - 11:00

Locatie: Timisoara

SÂMBĂTA POVEȘTILOR – POVEȘTILE IOANEI

Atelier de împărtășit povești, de descoperire și exprimare emoționala,  pentru copii  cu varste intre 4 - 7 ani

Vom citi o poveste despre prietenie și conexiune umană, despre teama și nesiguranța care apar când încercăm să ne apropiem de ceilalți, despre singurătate și bucuria de a fi împreună. Copiii vor recunoaște, simți și vor exprima emoțiile. Împreună cu Ioana, se vor juca cu emoțiile verbal și nonverbal, pentru că, nu-i așa (?!) jocul este calea de învățare a copiilor. Și la final, vom integra emoțiile în realitatea de zi de zi întrebându-ne : când ne-am simțit singuri sau prietenoși, generoși, triști , bucuroși, furioși, înfricoșați, iubitori?

„Poveștile sunt o parte foarte importantă a copilăriei. Acolo, în lumea lor , putem deveni oricine ne dorim, putem ajunge oriunde, putem simți orice emoție până la capăt. Ce face însă din poveste o experiență întru devenirea noastră ca oameni sensibili, atenți la semenii noștri, prezenți și conectați la ceilalți este , după părerea mea, felul în care povestea ajunge la noi, energia și entuziasmul, emoția și prezența adultului care ne-o citește sau care o inventează.

Când bunicul meu îmi spunea povești , mă făcea să simt că eram doar noi doi în Univers și cele mai intense emoții ne îmbrățișau pe rând. Nimic nu "m-a crescut" mai prezentă , mai exuberantă și mai atentă la cel de lângă mine decât această experiență.” ne împărtășește Ioana. Acest atelier își propune să transpună copiii în lumea povestilor in acest mod.

VÂRSTA COPIILOR: 4 – 7 ani

NUMĂR DE COPII: 10 – 12 copii

CÂND: sâmbătă, 24 noiembrie , ora 10:00

DURATA ATELIERULUI :  1 ora

COSTUL ATELIERULUI: 25 RON

CINE ESTE IOANA?

Ioana Dobra este pedagog, absolventă a Facultății de Litere, Filozofie si Istorie si a Liceului Pedagogic. A acumulat experiență în educatia copiilor în cei 5 ani de când este educatoare și în cei 10 ani când a fost profesor de limba și literatura română.

Ioana, pasioanata de arta actorului, a urmat cursuri de actorie timp de 3 ani și a jucat în diferite spectacole, în cadrul Companiei D’arte. A susținut ateliere de povești și teatru de păpuși.

Interesată de autocunoaștere și evoluție personală, a participat la numeroase workshopuri și conferințe de parenting susținute de  Oana Morar , Otilia Mantelers , Raluca R. Jacono.

UNDE?

La Compania D’arte - Str.Pestalozzi nr.22 ( în incinta fostei Fabrici de baterii)

www.companiadearte.com 

ÎNSCRIERE:

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon (puteti trimite si un sms) tel. 0723297456 sau prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă asteptăm cu drag!

 

 

 

Telefon
0723297456
Email
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Toate datele


  • 24 Noiembrie 2018 10:00 - 11:00