Menu

Arta e pentru toti 2010 - Compania D'arte

1514

Proiect realizat cu sprijinul FITT

cursuri gratuite de actorie / educatie nonformala prin intermediul teatrului

Proiectul ”Arta e pentru toti” are drept scop_ educatia culturala/ teatrala precum si dezvoltarea personala si integrarea sociala prin intermediul artei actorului a elevilor de liceu cu probleme financiare prin facilitarea accesului gratuit la cursuri de actorie.Acest proiect este o continuare a proiectului desfasurat in perioada 15.03.2009 – 21.06.2009 . Proiectul se va desfasura in prioada 24.11.2009 – 1.06.2010 si va cuprinde un numar de 24 de ateliere teatrale desfasurate 1 data /saptamana , avand durata de 3 ore fiecare atelier,pentru un numar de maxim 10 elevi de liceu cu probleme financiare. 

Selectia participantilor se va desfasura asemeni modului de preselectie aplicat in proiectul anterior : contactarea directorilor de scoli si prezentarea proiectului ; recomandarea de catre acestia a anumitor profesori care se pot ocupa direct de informarea directa si recomandarea elevilor cu situatie materiala precara; informarea in mod direct a elevilor de catre coordonatorul de proiect despre proiectul initiat ; inscrierea cursantilor (telefonic sau prin e-mail) ; desfasurarea sedintei de actorie in care are loc preselectia propriu zisa (preselectia se realizeaza prin improvizatie teatrala si alte mijloace specifice actoriei; exista un juriu alcatuit din artisti care realizeaza preselectia).

Daca primul curs de teatru s-a axat pe dezvoltarea personala prin intermediul artei actorului prin intermediul mijloacelor si tehnicilor teatrale (avand ca baza improvizatia teatrala), in acest curs ne propunem sa ne axam pe ideea de spectacol si finalizarea unui spectacol cu participantii la curs. La finalul proiectului se vor acorda participantilor Diplome de participare.

INFORMATII DETALIATE DESPRE PROIECT SUNT POSTATE PE PAGINA DE PREZENTARE DE PE SITE  http://www.companiadearte.com/proiecte/portofoliu/arta-e-pentru-toti-2010http://www.companiadearte.com/proiecte/portofoliu/arta-e-pentru-toti-2010

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Miercuri, 23 August 2017