Menu

Festivalul National de Teatru  pentru Amatori „AMAFEST” - COMPANIA D'ARTE

947

Festivalul National de Teatru  pentru Amatori „AMAFEST”, organizat de Compania D'arte, se va desfăşura

în perioada 13 IUNIE - 19 IUNIE 2016, la Casa Tineretului din Timişoara.

       Festivalul AMAFEST va invita sa va bucurati de o saptamana cu spectacole de teatru, concerte inedite si ateliere gratuite.

       Festivalul AMAFEST  a fost creat cu scopul sustinerii si promovarii teatrului pentru amatori din Romania. Teatrul de amatori este o formă de manifestare artistică, precum şi o metodă de educaţie nonformală, un mijloc de formare şi dezvoltare personală, necesar pe tot parcursul vieţii. Festivalul AMAFEST se adreseaza trupelor de teatru si spectatorilor de toate varstele: adulti, liceeni, copii. Zilele de marti - 13 iunie si sambata - 18 iunie sunt dedicate in special trupelor pentru copii si liceeni din Timisoara, din judetul Timis si din tara. In fiecare seara din perioada 13 iunie – 18 iunie se vor juca spectacole ale trupelor de adulti din Timisoara si din tara. Festivalul AMAFEST se va incheia duminica, 19 iunie cu o seara de concerte, sustinute de Viorel Ciurtin si elevii sai ; Madalin Luca – concert live de muzica de teatru si Mircea Ardeleanu jr.

       Festivalul cuprinde şi o secţiune de ateliere gratuite: ateliere de actorie pentru copii si liceeni sustinute de Simona Vintila - regizor & actor & asistent universitar - Facultatea de Muzica si Teatru/ sectia Actorie in limba germana/ UVT; atelier de descifrare a limbajului trupului, sustinut de Mihai Dumnicai - Practitioner certificat in comunicare nonverbala la Center for Body Language, trainer certificat ANRC si coach, membru Timisoara Toastmasters, absolvent la cursuri de actorie la Compania D'Arte Timisoara si a numeroase alte cursuri de dezvoltare personala; ateliere de machiaj de scena sustinute de Mira Metzler - Make-up Artist certificat de școală americană de machiaj Make-up Designory, cu dublă calificare profesională de machior și cosmetician autorizat de Ministerul Educației. Locurile din cadrul atelierelor sunt limitate si se pot rezerva contactandu-ne prin email sau telefonic.

Programul complet al Festivalul National de Teatru  pentru Amatori „AMAFEST” este prezentat aici:  http://www.companiadearte.com/proiecte/actualitate/programul-festivalului-national-de-teatru-pentru-amatori-amafest

SAU https://www.facebook.com/events/509827055867490/

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Posteaza un comentariu

Guest
Guest Miercuri, 23 August 2017