Daliei 11 Timișoara +4 0723297456 companiadarte@gmail.com

Proiecte artisticeProiecte culturale

TRIPTIC – spectacol de teatru

Compania D’arte va invita la spectacolul de teatru “TRIPTIC” , ce se va desfasura duminica, 14 iunie, ora 20, la Casa Artelor Timisoara – Sala StudioArt. Spectacolul este sustinut de actorii amatori din cadrul Trupei de teatru a Companiei D’arte si este realizat de Mariana Luca. 

       Distributia spectacolului – in ordinea intrarii in scena – este urmatoarea: BIANCA SUSAN // FLORENTIN LICURICI // ADRIANA COJOCARU // EUGEN SABIN – IRIMIA // // ANDREEA CIOROIU // ALEXANDRA STEFAN

       Regia spectacolului este semnata de MARIANA LUCA, scenografia de FLORIN JUCHIAC,  coloana sonora de MADALIN LUCA, machiajul de MIRA METZLER, iar videoproiectia este conceputa de BIANCA SUSAN.

       Spectacolul cuprinde trei piese de teatru contemporan – oglinda care ne reflecta pe noi cei de azi, cu problemele si sensibilitatea specifica lumii actuale – in care vom intalni absurdul si realismul suprapunandu-se pana la identificare, astfel incat ne putem intreba cat de absurda este realitatea sau cat de realiste sunt situatiile absurde. Vom intalni personaje care construiesc situatii fanteziste sau realiste, in incercarea de a se descoperi pe sine, pe celalalt sau pe sine in celalalt. Este un spectacol cu oameni in cautare de sine si de un alt eu in care sa se regaseasca. Ne intalnim cu singuratatea, cu noncomunicarea, cu diferitele fatete ale iubirii, cu prietenia, cu evadarea in lumi imaginare, cu incursiuni intr-o realitate ostila … ne intalnim cu pagini de viata.

       Un spectacol de teatru, realizat fie de artisti profesionisti sau amatori, ne propune de fiecare data o intalnire cu esente de om in diferite ipostaze ale evolutiei sale, ne trimite in incursiuni interioare, ne provoaca sa ne privim in imagini reflectorizante inconfortabile, ne conecteaza cu propriile emotii si ganduri legate de oameni. Cand mergi la un spectacol, mergi sa te intalnesti cu parti din tine si din lume. Asadar, te invitam la o noua intalnire cu tine, intr-o sala de teatru.       

       Colaboratori video & foto: Pixel Image Studio – Iancu Zeno Jianu & OANArt – Oana Timis

FOTOGRAFII DE LA SPECTACOL

VIDEO DE LA SPECTACOL

ZMEII

CRIZE

IERI AM AVUT O ZI NEAGRA

Durata spectacolului: 2:15 h / cu pauza 15 min.

Intrarea la spectacol este pe baza de invitatii, pe care le puteti primi, contactandu-ne:

Contact:

Tel. 0720762073

Email: companiadarte@gmail.com

Website: www.companiadearte.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre noi

Viziunea Companiei D’arte

Compania D’arte susține respectarea dreptului fundamental al fiecărui om – artist, om de cultură sau cetățean român – dreptul la cultură, dreptul de a-și afirma liber propriile valori culturale în societatea românească.

POSTĂRI RECENTE

ÎNTÂLNIRE CU ÎNGERUL

OMUL CU O SINGURA ARIPA

Magia Copacului Departarilor

VAMA FANTOMA