Daliei 11 Timișoara +4 0723297456 companiadarte@gmail.com

Cursuri

Cursuri de nai online

Cursurile de nai online se desfașoară individual și se adresează persoanelor de orice varsta, de la copii la adulți. 

Se pot înscrie la cursuri atât persoanele care doresc să învețe să cânte la nai pentru propria plăcere, cât și cei care doresc să învețe să cânte la nai la un nivel profesionist.

Cursul se adresează tuturor copiilor care doresc să exploreze noi modalități de manifestare a potențialului creativ, să se exprime liber, să se elibereze de blocaje, de inhibiții, pentru a-și dezvolta aptitudini latente sau recunoscute

Cursul de actorie ofera un mijloc practic, prin experimentare directa, de dezvoltare la nivel corporal, emotional, psihic si mental. Actoria inseamna comunicare nonverbala, paraverbala si verbala – cu tine si ceilalți. Actoria inseamna autodescoperire prin observarea ta si a celorlalti.

Cursurile de pictură sunt importante pentru dezvoltarea personalitătii deoarece dezvoltă imaginația, creativitatea,  abilitătile motorii, abilitătile vizual-spațiale și artistice specifice artelor vizuale.

Cursurile de pictură pentru adulti, oferă un cadru artistic unde intr-o atmosferă creativă si relaxată vei aborda arta plastică intr-un stil profesionist, adaptat propriului tau nivel de cunoaștere si experiență.

Prin jocurile teatrale specifice actoriei copiii sunt încurajați să se exprime liber pentru eliberarea de blocaje, de inhibiții, pentru dezvoltarea competențelor latente sau recunoscute.

Cursul este construit astfel incat sa iti ofere un cadru propice pentru dezvoltarea personala conform propriei personalitati si nevoilor individuale specifice. Arta actorului prin tehnicile sale specifice are un rol fundamental in dezvoltarea personalitatii umane.

Jocurile teatrale dezvolta spontaneitatea, imaginatia, creativitatea, atentia si concentrarea, memoria. Prin improvizatie teatrala se constientizeaza si exerseaza modurile de perceptie,experimentezi ce inseamna a privi nu doar a vedea; a asculta nu doar a auzi; a simti nu doar a atinge un obiect; a comunica nu doar a vorbi.

Jocurile teatrale iti ofera posibilitatea sa-ti exersezi creativitatea, imaginatia si spontaneitatea;  sa-ti dezvolti libertatea de exprimare si expresie corporala; sa-ti dezvolti capacitatea de atentie, concentrare si observare; sa te eliberezi de frica de a vorbi in public, in fata celorlalti oameni; sa ai un discurs in public, liber, coerent si personalizat