Daliei 11 Timișoara +4 0723297456 companiadarte@gmail.com

Despre noi

Despre Compania D'arte

organizație nonprofit cu scopul de a promova arta și cultura

Viziunea

Compania D’arte sustine respectarea dreptului fundamental al fiecarui om – artist, om de cultura sau cetatean roman – dreptul la cultura, dreptul de a-si afirma liber propriile valori culturale in societatea romaneasca.

Promovăm arta și cultura românească în context european.

Susținem educația prin artă și cultură înaltă a copiilor și tinerilor

Susținem incluziunea socială prin intermediul artei a categoriilor sociale defavorizate

Promovăm dezvoltarea personalității prin intermediul artei și culturii

Lumea este o scena culturala, o simbioza a culturilor specifice , la crearea careia contribuie fiecare om conform educatiei si mostenirii culturale proprii. Este esentiala constientizarea faptului ca individul defineste societatea prin propriile valori si in egala masura este definit de caracteristicile societatii.

Pentru infaptuirea proiectelor culturale, sociale si educative propuse Compania D’Arte are nevoie de implicarea activa a membrilor comunitatii

Poate dobandi statutul de membru al asociatiei orice persoana fizica din tara sau din strainatate, interesata in realizarea obiectivelorasociatiei,capabila de implicare in proiectele si activitatile asociatiei

Fii VOLUNTAR pentru tine

Dorim sa creem o retea de colaborare intre oameni din diferite locuri ale lumii. Doresti o experienta inedita? Portile Companiei D’arte sunt deschise oricarui voluntar dornic sa initieze proiecte educationale, sociale, artistice si culturale viabile sau sa participe la proiectele asociatiei noastre, indiferent de varsta si calificarea profesionala pe care o are.

Doresti sa traiesti intr-un mediu cultural viu? Doresti sa fii si tu creatorul unei clipe frumoase?

Datorita tie artistii si oamenii de cultura vor putea oferi oamenilor din jur momente de neuitat.Si tu poti fi creator impreuna cu ei.

Contribuie la organizarea unor proiecte educationale, sociale si culturale care sa ofere bucurie oamenilor din jurul tau.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Descarcă Formularul 230

Termen de depunere: anual, pentru fiecare an fiscal, până la data de 25 mai inclusiv a anului următor celui de realizare a venitului.

Redirecționeaza 20% din impozitul pe profit

Descarcă contractul de sponsorizare și trimite-l la adresa companiadarte@gmail.com Plata se face până la data de 31 decembrie. Acest fapt nu influențează profitul firmei.

Donează prin transfer bancar direct în contul organizației

• Asociatia "Compania D'Arte" • Cont curent: BCR / Sucursala Piata 700 Timisoara • IBAN: RO06RNCB0255061081100001 • CIF:18917864

Donează resurse materiale

Dacă dorești să ne susții oferindu-ne resurse materiale care ne pot fi de folos în desfășurarea activității, te rugăm să ne contactezi email: companiadarte@gmail.com

Contact Compania d'arte