Daliei 11 Timișoara +4 0723297456 companiadarte@gmail.com

Proiecte artistice

POVEȘTILE DIN PĂDUREA FERMECATĂ

POVEȘTILE DIN PĂDUREA FERMECATĂ
adaptare după Sînziana Popescu

Compania D’arte vă propune o reîntâlnire cu personajele de basm ale copilăriei, prin spectacolul „Povestile din pădurea fermecata” susținut de copiii-actori ai trupei de teatru ZAR. Spectacolul se desfășoară la Casa Artelor, Sala StudioArt, sâmbătă 12 mai, ora 13:00.

Într-o lume în care oamenii nu mai citesc, drept consecință poveștile dispar, iar personajele de poveste își pierd rostul existenței de pe vremuri, când „ii invătau pe oameni să separe binele de rău, preschimbându-le astfel viața într-o poveste”. Vrăjitorul din Oz și-a propus să salveze Lumea Poveștilor aducându-i pe oameni, pe rând, în lumea de basm din pădurea fermecată. Așa începe călătoria fantastică a Actorului și a fetiței Mihaela, în care se întâlnesc cu Alba ca zăpada, Regina și Oglinda ei, cu Scufița roșie și Lupul, cu Hansel și Gretel, cu Dragonul și Vrăjitorul din Oz, descoperind ce se va întâmpla cu personajele dacă poveștile vor dispărea și găsind calea prin care oamenii ar putea să cunoască și să iubească din nou Lumea Poveștilor.

Spectacolul este o adaptare după piesa „Viata ca o poveste” a scriitoarei Sînziana Popescu și a fost realizat în cadrul atelierelor de actorie pentru copii susținute de Mariana Luca.

Distribuția în ordinea intrării în scenă:
Dragonul: Ioan Rădulescu
Hansel: Tudor Nadolu
Gretel: Miruna Sanda
Mihaela: Dana Gheorghiță
Actorul: Teodor Ionici Rădoi
Regina: Denisa Levitschi
Oglinda: Alexandra Stoic
Alba ca zăpada: Ioana Rabota
Scufița roșie: Maria Atanasiu
Lupul: Luca Petruți
Creatorii de povești: Teodor Ionici Rădoi / Miruna Sanda / Tudor Nadolu

Realizarea spectacolului : Mariana Luca
Coloana sonoră: Mădălin Luca

Intrarea la spectacol este pe bază de invitație.

Informații suplimentare:
Compania D’arte
Website: www.companiadearte.com
Email: companiadarte@gmail.com
Tel.0723297456

Spectacolul poate fi vizionat pe canalul youtube al Companiei D’arte accesand urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=EMmTP2yXTlU&list=PLbw9zLS9LNyZCE1q446nnzmFHsaJZ-_0y&index=3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre noi

Viziunea Companiei D’arte

Compania D’arte susține respectarea dreptului fundamental al fiecărui om – artist, om de cultură sau cetățean român – dreptul la cultură, dreptul de a-și afirma liber propriile valori culturale în societatea românească.

POSTĂRI RECENTE

ÎNTÂLNIRE CU ÎNGERUL

OMUL CU O SINGURA ARIPA

Magia Copacului Departarilor

VAMA FANTOMA